• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Zeevrachtprojecten

Bij Seafreight4U B.V. zijn wij gespecialiseerd in het verzenden van zeevrachtprojecten. Hieronder verstaan we het verschepen van goederen die enkel per zeevracht kunnen. Denk hierbij aan kleine, maar ook grote goederen met een grote omtrek. Wat uw wensen ook zijn; bij onze experts bent u in goede handen. Zij hebben namelijk jarenlange ervaring met het verschepen van verschillende zeevrachtprojecten.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wat verzenden wij als zeevrachtprojecten?

U verzendt uw goederen via zeevrachtprojecten als ze te groot zijn om bijvoorbeeld per auto of als luchtvracht naar Amerika te laten transporteren. Ook voor een grote hoeveelheid goederen is een zeevrachtproject geschikt. Als u special equipment wilt vervoeren, kunt u kiezen om het per boot te laten verzenden. Uw goederen komen dan bijvoorbeeld terecht in een container zonder bovenvlak. Deze container wordt via de bovenkant geladen en dat zorgt ervoor dat u zware goederen per kraan laat inladen in de container. Voor het verschepen van grote voertuigen maakt u gebruik van de RoRo-methode. De boot beschikt over een laadklep waardoor uw rollende goederen de boot op gerold kunnen worden.

Schakel ons in om uw zeevracht te verschepen

Wij zorgen ervoor dat uw zeevrachtprojecten van A naar B worden verscheept. Omdat wij tijdens onze zeevrachtprojecten zo mogelijk met groepagezendingen verzenden, worden de kosten van het transport verdeeld over alle groepen die goederen aan boord hebben. Als u van deze groepszending gebruik wilt maken, zal dit positief uitvallen op uw aangevraagde offerte. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Bel dan een van onze experts voor meer informatie. U bereikt ons op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. Wilt u liever langskomen, maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor in Uden, gelegen tussen Eindhoven en Nijmegen.