• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

De specialist in luchtvracht naar Amerika

Uw luchtvracht van en naar Amerika is bij ons als specialist in lucht- en zeevracht in goede handen. Als u Seafreight4U B.V. uit Uden, gelegen tussen Eindhoven en Nijmegen, inschakelt voor uw luchtvracht, krijgt u persoonlijke en betrouwbare service van een onafhankelijke expediteur. Aangezien wij niet gebonden zijn aan vaste agentuurovereenkomsten, bieden wij concurrerende tarieven.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Voor uw luchtvracht naar Amerika heeft u een specialist nodig

Zoals u hierboven al las, kunt u zowel voor zeevracht als luchtvracht van en naar Amerika bij onze specialist terecht. Zo helpen we u bij het verschepen van buitenmaat ladingen en bij het vervoeren van gevaargoed via de lucht. Wij vervoeren uw goederen, geen pakketten, vanaf 100 kg tot 200.000 kg met beveiliging waarbij u kiest uit onze expres-, standaard- of prioriteitsservice. Daarnaast helpen we u met douanezaken, zodat u zich daar niet druk over hoeft te maken.

Regel uw luchtvracht op maat

Als specialist in vervoer van luchtvracht naar Amerika staan wij voor u klaar voor transport op maat. Met onze bemiddeling zorgen we voor een soepel traject naar uw gewenste eindbestemming. Ook als u uw luchtvracht naar buurland Canada wilt verzenden, helpen we u graag. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415.