• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Zeetransport inclusief douanezaken

Seafreight4U B.V. uit Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, verzorgt graag uw zeetransport inclusief douanezaken. Hiermee nemen wij de stress bij u uit handen. U hoeft zelf niet na te denken over wat wel of niet mag, dat doen wij voor u. Wij regelen voor vrijwel alle in- en uitvoerzendingen de douanezaken. We hebben korte communicatielijnen bij al uw zendingen, dat maakt het voor u erg gemakkelijk.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wat zijn de voordelen van zeetransport inclusief douanezaken?

Wij helpen al vele jaren bij het mogelijk maken van zeetransport, inclusief het regelen van douanezaken. Hierdoor weten wij bijna precies wat u voor welk land nodig heeft. Wij maken dan ook al het papierwerk voor u in orde. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u een EORI-nummer heeft. Kortom, met onze hulp komen uw goederen door de douane. We verschepen goederen over een groot deel van de wereld. Daardoor hebben we te maken met verschillende culturen en rechtssystemen tijdens het verzenden van onze zeevrachtprojecten. Aangezien de vereisten per land kunnen verschillen, is het wel zo prettig dat u hulp krijgt van ons als onafhankelijke expediteur. Bekijk de voordelen van zeetransport inclusief douanezaken. Bij Seafreight4U B.V. kunnen we veel voor u verzenden, zo ook zeevracht met special equipment.

Laat uw transport aan ons over

Wij regelen uw zeetransport inclusief douanezaken. Onze experts weten precies wat zij moeten doen om uw zending compleet van bestemming A naar bestemming B te krijgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat het u kost en te bepalen of u met ons in zee wilt gaan. Mocht u liever iemand spreken, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415.