• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Zeevracht voor special equipment

Bij Seafreight4U B.V. uit Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, verschepen wij al uw zeevracht en beschikken we ook speciale containers voor uw special equipment. Deze zeevrachtcontainers zijn speciaal uitgerust voor diverse goederen. Via deze weg kunt u al uw zeevracht van special equipment door ons laten verzenden.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wat houdt zeevracht inclusief special equipment in?

Wij hebben meerdere maten zeecontainers die over verschillende eigenschappen beschikken. Als u vracht heeft die (deels) uitsteekt, kunt u gebruikmaken van een flatrackcontainer. Deze container is geopend aan de zijkanten. Dit zorgt ervoor dat goederen met afwijkende afmetingen alsnog verzonden kunnen worden. Als goederen met een kraan in een container geplaatst moet worden, kunt u gebruikmaken van onze open top containers voor zeetransport. Deze containers zijn aan de bovenkant open en kunnen langs de bovenzijde ingeladen worden. We hebben met het verschepen van goederen ruime ervaring opgebouwd wat u als klant ook voordelen biedt. We verschepen naar tal van landen in verschillende continenten. Uw eindbestemming is ons thuis!

Laat uw vracht door ons verschepen

Wij nemen al uw zorgen uit handen en verschepen uw zeevracht met special equipment van A naar B. Van groot tot klein, het verschepen van uw goederen vinden wij ontzettend fijn! Onze vakmensen zijn ervaren, betrouwbaar en gespecialiseerd. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen verzenden? Laat dan een offerte opstellen, zodat u precies op de hoogte bent van wat wij kunnen doen voor u. Spreekt u liever een medewerker? Dan is het mogelijk om te bellen naar +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415.