• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Met een flatrack uw zeevracht verschepen

Met een flatrack kunt u uw zeevracht efficiënt laten transporteren naar diverse landen binnen en buiten Europa. Flatrackcontainers zijn speciale containers waar goederen met afwijkende afmetingen op vervoerd worden tijdens zeetransport. Bij Seafreight4U B.V. hebben we jarenlange ervaring opgebouwd en weten onze experts precies hoe uw goederen het best verscheept worden. U profiteert van onze onafhankelijke expertise, verregaande flexibiliteit en betrouwbare kwaliteit. Wij zoeken voor iedere situatie de beste oplossing, wellicht door uw zeevracht met een flatrack te verzenden. We bekijken altijd de mogelijkheden voor een optimale samenwerking en snel transport.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wat verstaan we onder flatrack zeevracht?

Flatracks zijn niet voorzien van zijkanten, uiteinden of een dak. Met deze flatrackcontainers kunt u dus ook vracht met speciale afmetingen via zeetransport laten vervoeren. Dit type container wordt regelmatig gebruikt wanneer goederen niet in een 20 FT OT container passen. Ook als de lading niet in een grotere container past, zoals de 40 FT OT, maken we gebruik van de flatrackcontainers voor zeetransport. Mocht u dus grotere goederen hebben, dan is de kans groot dat een flatrack voor uw zeevracht geschikt is. De flatrackcontainers kunnen via zeetransport vervoerd worden naar tal van bestemmingen over de gehele wereld. Naast zeetransport kunt u bij ons ook terecht voor het transport van luchtvracht naar bijvoorbeeld Korea.

Bespreek de mogelijkheden rondom uw verscheping

Heeft u grote goederen die niet in een normale container vervoerd kunnen worden via zeetransport en wilt u uw vracht daarom met behulp van onze flatrackcontainers verschepen? Dat is uiteraard mogelijk! Een van onze experts kijkt graag met u mee naar uw zeevracht en vertelt u graag alles over de mogelijkheden van een flatrack. Neem contact met ons op via het contactformulier of spreek met een medewerker door te bellen naar +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. Langskomen op ons bezoekadres in Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, is enkel op afspraak mogelijk.