• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Een 40 FT OT container voor uw zeevracht

Bij Seafreight4U B.V. beschikken we over een 40 FT OT container, waarmee we uw zeevracht verschepen. Door de open bovenkant is het volladen van deze container binnen een mum van tijd gedaan. Dankzij onze jarenlange expertise weten we precies hoe we u het best van dienst kunnen zijn bij het vervoeren van uw zeevracht middels een 40 FT OT container.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Een 40 FT OT container gebruiken voor grote hoeveelheden zeevracht

Als u goederen met grote afmetingen naar het buitenland wilt transporteren, dan kiest u voor de 40 FT OT container. Als u zeevracht als machines wilt verschepen of juist andere grote apparaten wilt transporteren, kiest men vaak voor een 40 FT OT container. Dankzij de open bovenkant kunnen de machines of de grote goederen er met een kraan ingeladen worden. Over de zeecontainer wordt een zeil gespannen, zodat uw zending beschermd is tegen water en wind. Op deze manier verscheept u veilig grote goederen. Als u een kleiner formaat container nodig heeft, maakt u gebruik van de 20 FT OT container.

Schakel ons in voor uw grotere goederen

Bent u benieuwd welke van de open top containers, zoals de 40 FT OT, u nodig heeft voor het veilig en snel transporteren van uw goederen per zeevracht? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contactpagina. U kunt ook telefonisch contact opnemen met ons via +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. Bij ons langskomen op afspraak is ook een mogelijkheid. Wij zijn gevestigd in Uden, gelegen tussen Eindhoven en Nijmegen.