• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Uw zeetransport verzenden in open top containers

Seafreight4U B.V. gelegen in Uden, tussen Nijmegen en Eindhoven, kan uw zeetransport verzenden in open top containers. Hiermee maken wij het mogelijk dat u ook grotere transporten kunt laten plaatsvinden. De container is open aan de bovenkant en dat maakt dat er extra grote ladingen in de container geplaatst kunnen worden. De containers kunnen vanaf de bovenzijde worden geladen.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wanneer verscheept u uw zeetransport in open top containers?

Wanneer u goederen heeft die met een kraan van bovenaf in de container geplaatst moeten worden, kunt u kiezen voor zeetransport in een van onze open top containers. Deze containers kunnen makkelijk geladen worden met behulp van een kraan. De open top containers voor zeetransport hebben wij in twee verschillende maten. Als we spreken over het meest gangbare formaat voor het verschepen van uw zeevracht hebben we het over de 20 FT OT container. Als u meerdere of grotere zeevrachtgoederen wilt verschepen kunt u ook kiezen voor een grotere container, namelijk de 40 FT OT. Deze container is een stuk ruimer en zorgt ervoor dat u nog meer vracht kunt verzenden naar een van de vele bestemmingen waar wij komen.

Maak gebruik van de open top container!

Als u dus vracht heeft die u met een kraan in een container moet laden, Is het mogelijk om dit in onze zeetransport open top containers te doen. Vraag een offerte aan om te kijken of u daadwerkelijk gebruik wilt maken van de container. Als u liever een medewerker telefonisch spreekt is dit mogelijk op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415.