• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Hoe verschepen wij uw 20 FT OT zeevracht?

Middels onze verschillende containers, waaronder een 20 FT OT container, verschepen wij uw zeevracht naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Een 20 FT OT is gemakkelijk te laden met zeevracht. Doordat de container vanboven geopend is, kan deze eenvoudig geladen worden met behulp van een kraan of een heftruck.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Een 20 FT OT container voor al uw zeevracht

De 20 FT OT container is een veelgebruikte container in de transportsector. Met een 20 FT OT spreken we over een open top container voor zeevracht. De container is vanboven open en dit maakt het mogelijk om uw goederen snel in te laden. De bovenkant kan gesloten worden middels twee mogelijkheden: met behulp van een zeil of kleppen. In het eerste geval wordt er op de bovenkant van de 20 FT OT container een stevig zeil gespannen, zodat de zeevracht beschermd is tegen water en wind. Het zeil dat op de container geplaatst wordt, zorgt ervoor dat de vracht niet beschadigd raakt. Bij Seafreight4U B.V. beschikken we bovendien over flatrackcontainers voor zeetransport. Met deze, van staal gemaakte, containers verschepen wij ook vracht. Naast een 20 FT OT container kunt u bij ons ook gebruikmaken van een 40 FT OT container.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Met de 20 FT OT container bieden wij u verschepingsmogelijkheden aan. Dit type container is namelijk geschikt voor onder andere het verschepen van pallets en/of grote colli’s die wel in de container passen maar er moeilijk of niet via de deuren in te krijgen zijn. Bent u benieuwd van welke mogelijkheid u gebruik kunt maken voor het veilig transporteren van uw zending? Neem dan vrijblijvend contact op met onze solide klantenservice door te bellen naar +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415, of door het invullen van ons contactformulier. Bij ons bent u geen nummer, maar een mens! Wilt u liever langskomen? Dan kan dat op afspraak. Ons kantoor is gevestigd in Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen.