• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Verscheping van pallets

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verscheping van pallets? Dan zit u goed bij Seafreight4U B.V. uit Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen. Het verzenden van pallets met goederen daarop is waarschijnlijk niet iets wat u alledaags zal doen. Het is dan prettig om een onafhankelijke expediteur in handen te nemen. Op het gebied van verscheping van pallets met goederen daarop hebben wij heel wat ervaring. Wij verschepen alles; van een enkele pallet tot volle containers. Wij helpen u graag bij de verscheping van uw pallets, hoe groot uw zending dan ook is.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Hoe gaat de verscheping van pallets?

Wij verschepen alle soorten pallets. Een aantal voorbeelden van pallets die wij verschepen zijn europallets, blokpallets en kunststofpallets. Als u kijkt naar het prijstechnisch aspect, de veiligheid en de snelheid is het een goede optie om uw zending met een pallet te laten transporteren. De pallets worden verscheept in containers. Het aantal pallets dat u kunt vervoeren in de zeecontainer hangt af van hoe groot de pallets, de zending en de container zijn. Waar u rekening mee moet houden is dat uw lading vaak wel moet worden vastgezet in de container, zodat uw zending op een veilige manier naar een van de vele bestemmingen verscheept kan worden. Uw zeevrachttransport is op verschillende manieren te verschepen. Zo kunnen wij, als uw verscheping niet op een pallet kan, uw producten via de RoRo-techniek verzenden.

Verzend uw pallets bij ons

Wilt u graag uw goederen per pallet gaan verzenden als zeevracht of wereldwijde luchtvracht? Dan dragen wij graag bij aan een goed transportproces. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw zending van de beginbestemming naar de eindbestemming kunnen vervoeren. Neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. U kunt ook een vrijblijvende offerte laten maken, zodat u alle informatie rondom uw zending ontvangt en u een weloverwogen beslissing kunt maken.