• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

De export van wereldwijde luchtvracht

Zoekt u een bedrijf dat voor uw wereldwijde luchtvracht de import én export regelt? Seafreight4U B.V. uit Uden, gelegen tussen Eindhoven en Nijmegen, staat voor u klaar. Dankzij de ervaring en kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, helpen wij u graag met de benodigde luchtvracht voor uw project. Uw wereldwijde luchtvracht wordt met onze bemiddeling verstuurd als export naar verschillende werelddelen.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Uw wereldwijde luchtvracht beveiligd en bewaakt verzenden als export

Wanneer u voor uw project luchtvracht op maat nodig heeft, zit u bij ons bedrijf zeker goed. Dankzij onze samenwerkingen met lokale agenten, kunnen we ervoor zorgen dat uw export in de vorm van wereldwijde luchtvracht geregeld wordt op een manier die bij uw project past. Zo kunt u bij ons ook gecombineerde zee- en luchtvracht als machines verschepen en verzenden door de lucht. U kunt bij ons goederen vanaf 100 kg tot 200.000 kg laten exporteren. Wij verzorgen uw export met wereldwijde luchtvracht van deur-tot-deur naar bestemmingen als:

Vraag ons om hulp als uw project luchtvracht behoeft

Wanneer u onze hulp inschakelt bij de export van uw wereldwijde luchtvracht, heeft u de keuze uit standaard-, expres- en prioriteitsservice. Afhankelijk van de spoed van uw projectzendingen kiest u de service die het meest geschikt is voor de luchtvracht in uw project. Wilt u meer weten over al onze diensten en de voordelen die u krijgt als u met ons in zee gaat? Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415 om contact met ons op te nemen.