• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Luchtvracht naar Korea

Wilt u met uw bedrijf diverse goederen als luchtvracht naar Korea verzenden? Seafreight4U B.V. uit Uden, tussen Nijmegen en Eindhoven in, helpt u hierbij. Wij leveren verzending van luchtvracht op maat naar verschillende werelddelen. Wij leveren uw goederen wereldwijd van deur-tot-deur. U kunt uw zendingen dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wij regelen beveiligde en bewaakte zendingen van uw luchtvracht naar Korea

Als u kiest voor onze zee- en luchtvrachtdiensten, kiest u voor betrouwbare service. Met onze prioriteits-, expres- en standaardservice wordt uw luchtvracht naar Korea verzonden op een manier die voor uw goederen geschikt is. Het is daarbij zelfs mogelijk om uw luchtvracht- en zeevrachtprojecten te combineren. Wij kunnen uw zakelijke goederen van 100 kg tot 200.000 kg verzenden als zeevracht en:

Regel met ons uw zakelijke luchtvrachtzendingen

Als uw bedrijf Korea in het afzetgebied heeft zitten, is het een goed idee om uw luchtvracht te laten verzenden met de hulp van ons bedrijf. Met onze onafhankelijke expertise en betrouwbare kwaliteit staan we voor u klaar en zorgen we dat uw vracht snel op de plaats van bestemming is. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415.