• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Uw luchtvracht van en naar Japan

Met de hulp van Seafreight4U B.V. is uw luchtvracht van en naar Japan vlot geregeld. Ons bedrijf uit Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, helpt u met het bemiddelen tussen u en luchtvaartmaatschappijen voor de import en export van uw goederen. Wij staan voor u klaar en nemen de zorg van het gehele traject van u over.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wij regelen uw luchtvracht van en naar Japan op maat

Ons inschakelen voor de verzorging van uw luchtvracht van en naar Japan is de meest efficiënte keuze, omdat wij u helpen tijdens het complete traject. Samen met onze betrouwbare lokale agenten zorgen we ervoor dat uw zending op de gewenste eindbestemming terechtkomt. Heeft u haast met de verzending? Dan kunnen we bemiddelen voor spoedzendingen. Bovendien doen we altijd aan groepagezendingen. Door uw luchtvracht naar Japan te combineren met de vracht van een ander bedrijf, bespaart u geld. Daarnaast is deze vorm van verzenden duurzamer dan privézendingen.

Vraag ons om een offerte

Heeft u bepaalde wensen voor het transport van uw luchtvracht van en naar Japan? Bespreek deze dan met onze medewerkers. Wij helpen u graag zodat uw zendingen geregeld worden op een manier die voor u en uw bedrijf werkt. Bel ons op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415 als u meer over ons wilt weten of vraag een vrijblijvende offerte aan.