• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Spoedzendingen

Dient u regelmatig spoedzendingen te verzenden en heeft u een partner nodig die u hierbij ondersteunt? Dan is Seafreight4U B.V. uit Uden, gelegen tussen Eindhoven en Nijmegen, dé partner voor u. Als onafhankelijke expediteur regelen wij het transport van zowel zeevracht als luchtvracht naar bestemmingen verspreid over de hele wereld.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Uw spoedzendingen worden professioneel geregeld

Als u ons bedrijf inschakelt voor het regelen van uw spoedzendingen, werkt u met een onafhankelijke expediteur die bemiddelt tussen u en betrouwbare lokale agenten. U kunt bij ons terecht voor verzendingen naar bestemmingen over de hele wereld. Daarnaast heeft u bij ons de keuze tussen transport via zeevracht of luchtvracht. In de verschillende formaten containers die wij voor u regelen, kunt u goederen met verschillende afmetingen verschepen. Als u kiest voor luchtvracht, heeft u de keuze uit prioriteits-, expres- en standaardservice, uitermate geschikt voor uw spoedzendingen. Bovendien zijn wij specialist in het vervoeren van:

Neem telefonisch contact met ons op

Als u een breed afzetgebied heeft voor uw producten, kunt u dus uitstekend bij Seafreight4U B.V. terecht. Wij regelen wereldwijd uw spoedzendingen van zeevracht en luchtvracht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Bel ons dan op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415, of vraag een offerte aan.