• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Specialist voor luchtvracht naar het Midden-Oosten

Het complete traject voor het vervoer van uw luchtvracht van en naar het Midden-Oosten wordt bij ons geregeld door een specialist in lucht- en zeevervoer. Als u besluit Seafreight4U B.V. uit Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, in te schakelen voor luchtvervoer, ontvangt u betrouwbare en persoonlijke service. Wij vinden het namelijk belangrijk onze klanten te behandelen als mens en niet als nummer.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Uw luchtvracht wordt vlot naar het Midden-Oosten vervoerd dankzij onze specialist

Kies met onze specialist voor uw luchtvracht naar het Midden-Oosten voor prioriteits-, standaard- en expresservice. De service die u kiest is afhankelijk van uw wensen. Zo is het, indien u dit wenst, zelfs mogelijk om lucht- en zeevrachtprojecten te combineren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor spoedzendingen. Bovendien wordt uw luchtvracht naar het Midden-Oosten, geregeld door onze specialist, altijd beveiligd.

Vraag online een offerte aan

Als u met onze specialist uw traject voor luchtvracht bespreekt, merkt u dat het mogelijk is om zowel naar het Midden-Oosten als naar andere bestemmingen wereldwijde luchtvracht te exporteren. Vraag direct online een offerte aan als u weet wat u van ons nodig heeft of bel ons op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415 om uw vragen rechtstreeks aan een medewerker te stellen.