• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Uw specialist voor luchtvracht naar Dubai

Kies uit prioriteits-, standaard- en expresservice als u voor uw luchtvracht van en naar Dubai de specialist Seafreight4U B.V. inschakelt. Wij verzorgen projectzendingen, het vervoer van machines en hout en nog veel meer! De medewerkers van ons bedrijf uit Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, denken graag met u mee om uw luchtvracht op maat te verzenden.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Laat uw luchtvracht naar Dubai regelen door een specialist

Als u het regelen van uw luchtvracht van en naar Dubai volledig uit handen wilt geven, schakelt u onze specialist in. Als onafhankelijke expediteur zorgen wij dat uw wereldwijde luchtvracht volgens afspraak geregeld wordt.  Met hulp van onze lokale agenten worden uw zakelijke goederen van deur-tot-deur geleverd. Zo kunt u ons ook inschakelen voor het transport van:

Bel ons als u vragen heeft

Wilt u uw luchtvervoer combineren met transport over water? Ook dat is bij Seafreight4U B.V. mogelijk! Zelfs als uw goederen met overbreedte wilt vervoeren als zeevracht kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze diensten en de bestemmingen die wij kunnen bereiken? Wij staan u als specialist van de export van luchtvervoer naar Dubai graag te woord. Bel ons op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415.