• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Zeevracht met overbreedte

Wilt u goederen transporteren die zorgen voor overbreedte bij de zeevracht? Dat is bij Seafreight4U B.V.  geen probleem. Onze experts staan voor u klaar. Het kan voorkomen dat uw goederen te groot zijn voor een normale container. Aangezien wij zoveel mogelijk voor u willen verzenden, hebben wij ook hier de oplossing voor u. Wanneer er sprake is van overbreedte, overwide seafreight, bij uw zending kunnen wij met een speciale container uw zeevracht alsnog verzenden. De container die we hiervoor gebruiken is aan de zijkant open. Op deze manier kunnen goederen met afwijkende afmetingen ook worden verscheept via overwide seafreight.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wij vervoeren met overbreedte uw zeevracht

Bij Seafreight4U B.V. verschepen we ook graag uw zeevracht wanneer er sprake is van overbreedte (overwide seafreight). We hebben speciale containers die goederen met een groot volume kunnen verschepen. Zo kunt u uw eigen producten op een goede manier laten vervoeren. Als u bijvoorbeeld een machine wilt verschepen, kunt u hiervoor een flatrackcontainer gebruiken. Deze container is aan de zijkant geopend, zodat uw overbreedte zeevracht gewoon verscheept kan worden. Op deze manier kunt u uw verscheping van buitenmaat ladingen gemakkelijk van A naar B laten brengen. Mocht u zeevracht met overhoogte hebben, is dit voor ons ook geen probleem om te transporteren.

Bespreek de mogelijkheden voor uw transport

Als u ons inschakelt voor u verzending, krijgt u te maken met vele voordelen. Zo hebben wij ruime ervaring met het verschepen van overwide seafreight naar de verschillende continenten, waardoor we ruime kennis hebben van de verschillende culturen en rechtssystemen. Bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen verzenden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. Wilt u weten wat de eventuele kosten zijn of wilt u meer informatie ontvangen over uw zending? Vraag dan een offerte aan bij Seafreight4U B.V. en verzend uw overwide seafreight wereldwijd! Langskomen bij ons bezoekadres in Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, kan alleen op afspraak.