• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Eigen producten verschepen

U kunt uw eigen producten verschepen met de hulp van Seafreight4U B.V., een gespecialiseerd zeetransportbedrijf gevestigd in Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen. Wij verschepen goederen naar diverse landen binnen en buiten Europa. Door de ervaring die wij in loop der jaren hebben opgebouwd, weten onze experts precies wat ze doen. Zo zijn we bekend met de verschillende culturen en rechtssystemen in diverse continenten. U kunt uw eigen producten bij ons verschepen zonder belemmeringen.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Welke eigen producten verschepen wij?

Wij verschepen veel goederen naar bijna alle continenten en nemen u hierbij alles uit handen. Als u wilt weten hoe lang uw zending onderweg is, kunt u via bovenstaande link opzoeken hoe lang de vaartijd ongeveer is naar de gewenste bestemming. Wekelijks verschepen wij diverse eigen producten van klanten per zeevracht en dit gebeurt met flexibele transitietijden. Wij vinden het erg belangrijk dat iedere zending secuur verloopt. Zo zijn onze contactlijnen kort, wat zorgt voor een vlotte verscheping en optimale samenwerking. Wij verschepen tal van goederen. Zo schakelt u onze experts in voor het verzorgen van:

Ontdek de vele mogelijkheden

Uiteraard kunt u veel meer eigen producten verschepen dan bovenstaand genoemd is. Bent u benieuwd wat u precies kunt verschepen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze vakmensen door te bellen naar +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. Mocht u liever direct een offerte aanvragen, dan is dat ook mogelijk! Langskomen op ons bezoekadres in Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, is enkel mogelijk op afspraak.