• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Verscheping van rijdend materieel als vrachtwagens

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verscheping van vrachtwagens en ander rijdend materieel? Stop dan met zoeken, want Seafreight4U B.V. uit Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, zorgt dat uw rijdend materieel netjes naar de eindbestemming verscheept wordt! Wij begrijpen dat u niet iedere dag bezig bent met de verscheping van vrachtwagens naar een ander continent en/of land en helpen u daarom graag bij uw verscheping. Seafreight4U B.V. is een volledig onafhankelijke expediteur, niet gebonden aan een enkele rederij of vaste agentuurovereenkomsten. Dit maakt dat wij gemakkelijk, zonder tussenkanalen, uw zending kunnen verschepen.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Hoe werkt de verscheping van vrachtwagens?

De verscheping van vrachtwagens kan op twee verschillende manieren gaan. Als u een vrachtwagen, laad- en graafmachine of landbouwvoertuig verscheept, kan dit met een container of dit kan met roll-on-roll-off, ofwel RoRo genoemd. Hierbij kan een lading die kan rollen (op wielen) gemakkelijk via de laadklep achter op het schip rijden. Rijdend materieel verschepen via RoRo is de goedkoopste mogelijkheid. Als het via container wordt verzonden, moet de schipper het voertuig het schip op hijsen. Dit kost meer tijd en dus ook geld. U kunt bij ons dus makkelijk zeevracht met special equipment laten transporteren.

Verscheep uw rijdend materieel met onze hulp

Wij verzorgen graag de verscheping van onder andere uw vrachtwagens of landbouwvoertuigen. Uiteraard is het verzenden van zo’n groot gevaarte niet zomaar iets. Vandaar dat u het kunt overlaten aan onze experts. Wij exporteren onafhankelijk van andere bedrijven. Hierdoor zijn onze lijnen erg kort. In combinatie met flexibele transittijden zorgt dit alles voor een vlotte verscheping of spoedzending naar een door u gewenste bestemming. Vraag een offerte aan om meer gedetailleerde informatie te verkrijgen. Wilt u liever een medewerker hierover spreken? Bel dan naar +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415.