• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Zeetransport middels RoRo

Als u rollende goederen wilt verzenden, kunt u bij zeetransport gebruikmaken van RoRo. RoRo zeetransport, oftewel roll-on-roll-off transport, wordt vaak door fabrikanten ingezet bij een rollende lading. Denk bijvoorbeeld aan een voertuig, zoals een auto. De experts van Seafreight4U B.V. zijn gespecialiseerd in dit type transport. Als u uw zeetransport RoRo verzendt, houdt dit in dat het schip een laadklep heeft, waardoor de rollende lading zo het schip op kan rollen.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wat voor zeetransport kunt u RoRo verzenden?

Als u Seafreight4U B.V. inschakelt om uw zeetransport RoRo te laten verschepen, kiest u voor een onafhankelijke expediteur. De meeste klanten gaan voor RoRo als ze goederen met met zware gewichten of grote afmetingen hebben. Het grote voordeel is dat RoRo verzenden goedkoper en sneller is. Dit komt doordat de goederen niet op het schip geplaatst hoeven te worden met behulp van een kraan. U kunt op deze manier makkelijk uw eigen producten verschepen. Voertuigen zoals graafmachines en vrachtwagens zijn makkelijk te verschepen bij ons. De voertuigen worden dan via de laadklep de boot opgereden en kunnen dan verscheept worden naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa. Dit alles zorgt ervoor dat de goederen makkelijker worden ingeladen.

Bel ons voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij hebben op het gebied van verzending ontzettend veel ervaring. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. U kunt ook vrijblijvend een offerte laten maken. Deze informatie ontvangt u dan netjes in uw mailbox. Wilt u liever bij ons langskomen op ons bezoekadres om de mogelijkheden te bespreken? Dit kan op ons adres in Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen. Wij leggen u hier ook alles uit over het verzenden van luchtvracht naar Japan of andere locaties.