• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Verscheping van buitenmaat ladingen

Bij Seafreight4U B.V. zorgen we ervoor dat uw verscheping van buitenmaat ladingen ook mogelijk is. Wij vinden dat iedere klant op een nette, goede manier zijn of haar verzending dient te kunnen doen. Met onze kennis vanuit de branche moet dit goedkomen. Als we het over verscheping van buitenmaat ladingen hebben, spreken we over vracht die niet in een gesloten container past door haar omvang. In dit geval zorgen wij dan voor een container waarin uw buitenmaat lading wel verscheept kan worden.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Hoe verzorgen wij de verscheping van buitenmaat ladingen?

Voor het verschepen van buitenmaat ladingen hebben wij de beschikking over diverse zeecontainers waarmee we uw vracht netjes kunnen verschepen. We spreken dan over zogeheten flatrackcontainers. Deze zeecontainers zijn open aan de zijkanten en aan de bovenkant. Dit maakt de verscheping van buitenmaat ladingen een heel stuk gemakkelijker. Als uw goederen niet in een normale container passen, omdat het product bijvoorbeeld te hoog is, spreken we over zeevracht met overhoogte. Een container zonder bovenkant zorgt dan dat uw lading toch past. Mochten uw goederen breder zijn dan de container? Dan past uw zeevracht met overbreedte ook in de flatrack. Ondertussen hebben wij ruime ervaring op het gebied van het verschepen en dat geeft u een aantal voordelen. Door al deze voordelen kunt u uw vracht zorgeloos uit handen geven aan ons.

Laat uw vracht door ons verschepen

Wilt u uw verscheping van buitenmaat ladingen goed geregeld hebben? Stop dan met zoeken. Wij verzorgen de verscheping van al uw goederen. Op onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan om uw ladingen te laten verschepen. Spreekt u liever een van onze medewerkers? Dan zijn wij te bereiken op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. U kunt ook op afspraak langskomen op ons bezoekadres in Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen.