• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Verscheping van machines

Wij verzenden ontzettend veel goederen, zo schakelt u ons ook in voor de verscheping van machines. Machines hebben vaak grote en onhandige afmetingen en hierdoor is het niet altijd mogelijk om een bepaalde machine te verschepen/machinery shipping in een normale container. Wij hebben speciale zeetransportcontainers tot onze beschikking, zodat de verscheping van machines mogelijk gemaakt wordt.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Verscheping van machines mogelijk door ons containeraanbod

Seafreight4U B.V. maakt voor u de shipping van uw machinery internationaal mogelijk. Wij verschepen uw vracht naar diverse bestemmingen over de gehele wereld. Denkt u hierbij aan verscheping van enkele pallets tot aan grote machines. Dankzij ons aanbod aan containers heeft u de mogelijkheid om de machines in verschillende formaten door ons te laten verschepen. Doordat wij al lange tijd actief zijn op het gebied van het transporteren van verschillende soorten goederen en machines heeft dat ook zijn voordelen. Zo beschikken wij over uitstekende kennis van de diverse rechtssystemen van de landen binnen en buiten Europa waar wij onze goederen naar vervoeren, zoals Vietnam. Wij hebben daarom ook al veel met douanezaken te maken gehad. Hierdoor weten wij precies wat wel en niet mogelijk is. Op deze manier kunt u uw goederen of volle containers met een gerust hart laten vervoeren. Laat de shipping van uw machinery maar aan ons over!

Laat uw machines door ons verschepen

U kunt bij ons uw machines (machinery) laten verschepen middels shipping naar iedere bestemming waar wij heen varen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en of uw machine door ons verscheept kan worden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. Onze collega’s zitten klaar om met u de mogelijkheden voor machinery shipping door te spreken. Het is ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen indien u ons wilt inschakelen voor de verscheping van machines. Op afspraak langskomen op het bezoekadres in Uden, tussen Eindhoven en Nijmegen, is ook een mogelijkheid.