• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Volle containers verschepen

Wilt u graag volle containers verschepen? Dan kan dit bij Seafreight4U B.V. uit Uden, tussen Nijmegen en Eindhoven. Als u meerdere goederen heeft om te verzenden, dan kunt u gebruikmaken van een ‘full container load’ (FCL). Wij stellen dan een volledige container beschikbaar voor uw goederen. U bepaalt zelf hoe vol de container wordt geladen.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Wat is het voordeel van volle containers verschepen?

Met het verzenden heeft u de beschikking tot een volle container die alleen geladen wordt met uw eigen producten. Het maakt niet uit hoe vol de container wordt geladen, want u heeft hem volledig tot uw beschikking. Er is dan geen sprake van een groepagezending. Er komen in de container die u afneemt dus geen goederen van anderen bij. U huurt dus de volledige container van ons. Als het volume van de vracht wordt geteld, zal FCL (full container load) uiteindelijk de goedkoopste optie zijn. Het voordeel van uw eigen volle containers verschepen is dat uw goederen minder kans hebben op beschadigingen, de tarieven per volume lager liggen en de doorlooptijden sneller zijn ten opzichte van andere vervoersmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in zeevrachtprojecten, dus het verzenden kunt u met vertrouwen aan ons overlaten.

Verscheep uw volle containers met ons

Wilt u graag weten of het verschepen van volle containers wat voor u is? Neem dan met ons contact op. Onze experts hebben ruime ervaring en kunnen u op de juiste manier adviseren of het voor u geschikt kan zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor het verschepen. U kunt ook bellen met een van onze experts, zij helpen u graag en adviseren u op maat. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415.