• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Groepagezendingen

Bij groepagezendingen worden er meerdere kleine ladingen bij elkaar gezet en als één grote lading verzonden. Door de zendingen van diverse opdrachtgevers te combineren, zorgen we ervoor dat onze ritten zo efficiënt mogelijk ingedeeld zijn. Bij Seafreight4U B.V. bent u verzekerd van betrouwbare kwaliteit, onafhankelijke expertise en verregaande flexibiliteit.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Gebruikmaken van groepagezendingen en uw steentje bijdragen aan het milieu

Doordat we aan groepagezendingen doen, zijn onze schepen altijd goed gevuld. Ook voor het milieu is het een stuk beter om zendingen te combineren. Normaliter blijft er ruimte over wanneer dit niet gedaan wordt. Via deze manier verschepen wij uw vracht naar diverse bestemmingen over de wereld. Wij hebben met het verzenden van goederen binnen en buiten Europa ruime ervaring opgebouwd de afgelopen jaren. Door deze ervaring en onze expertise weten wij precies hoe we uw goederen in groepagezendingen en/of spoedzendingen het best van A naar B kunnen verzenden.

Neem contact met ons op voor uw transport

Wenst u graag meer informatie over groepagezendingen te ontvangen? Onze experts zitten klaar voor al uw vragen. U bereikt ons telefonisch op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor het verzenden van uw zeevrachttransport. Ons bezoekadres in Uden, gelegen tussen Eindhoven en Nijmegen, is enkel te bezoeken op afspraak.