• Onafhankelijke expediteur
  • Wereldwijde verscheping
  • Flexibele transittijden

Onze specialist regelt uw luchtvracht naar Canada

Seafreight4U B.V. uit Uden, tussen Nijmegen en Eindhoven is de perfecte kandidaat als u voor het verzorgen van uw luchtvracht van en naar Canada een echte specialist zoekt. Onze jarenlange ervaring en kennis over verschillende rechtssystemen en culturen zorgt ervoor dat wij u voor bestemmingen overal ter wereld kunnen ontzorgen.

Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen?

Uw luchtvracht naar Canada op maat verzorgd door onze specialist

Uw administratie voor het transport van uw luchtvracht van en naar Canada laten uitbesteden aan een specialist, is de meest efficiënte keuze die u kunt maken! Doordat wij u helpen met uw douanezaken, heeft u tijd over die u kunt besteden aan de kernactiviteiten van uw bedrijf. Tijdens al onze verzendingen zijn onze communicatielijnen kort. Zo spreekt u snel met een persoon die u daadwerkelijk helpt. Wilt u meer weten over het vervoer naar andere bestemmingen? Wij zijn ook specialist in het vervoer van:

Bel ons voor meer informatie

Als u meer wilt weten over onze vervoersmogelijkheden, neemt u contact met ons op. Bel ons op +31 (0) 486 450 461 of +31 (0)10 31 67 415, dan legt onze specialist u graag alles uit over het vervoeren van luchtvracht naar Canada. Wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Vul dan online ons offerteformulier in.